Az Expressz Élesztő felhasználásával a tészta különösen laza szerkezetű lesz, és a siker mindig garantált.
Elkészítés
További információk
Tudj meg többet
Termékleírás
A Dr. Oetker Expressz Élesztő szárított sütőélesztő és egyéb térfogatnövelő szer tartalmának köszönhetően olyan édes és sós kelt sütemények készítéséhez használható, melyekhez max. 375 g búzaliszt felhasználása szükséges.
Az Expressz Élesztőt közvetlenül a liszthez keverve dolgozzuk ki a tésztát. A sütőformába helyezett formázott tésztát elegendő csupán 15 percig pihentetni. Így megspóroljuk a felfuttatás és a kelesztés hosszadalmas folyamatát.
Adagolás: A tasak tartalma 375 g liszt felhasználásához ajánlott.
Összetevők
Összetevők: térfogatnövelő szerek (glükono-delta-lakton (E 575), nátrium-karbonátok (E 500)), 15% élesztő, kukoricakeményítő, csomósodást gátló anyag (kálcium-foszfátok (E 341)), emulgeálószer (szorbitan-monosztearát (E 491)).