Mindannyian tudjuk, hogy még a legkisebb, ámde jól megalapozott döntések is nagy változásokat eredményezhetnek. Ez az oka annak, hogy a Dr. Oetker termékei könnyen átlátható tápérték információkat, valamint gluténmentes, laktózmentes, hozzáadott cukormentes és egyéb étrendi preferenciákat jelző címkéket tartalmaznak, hogy ezzel is segítsük a tudatosabb, megalapozottabb választások megszületését.
Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy 2025-re a süteményeink esetében 10%-kal, a desszertjeinknél pedig 15%-kal csökkentsük a termékek cukortartalmát. Ennek elérése érdekében számos megoldást alkalmazunk – a növényi alapútól a magas fehérjetartalmún át egészen a mesterséges színezékektől és ízfokozóktól mentesig –, hogy továbbra is a már megszokott ínycsiklandó ízélményt kínálhassuk nektek.
Csomagolásunkon és weboldalunkon egyértelmű jelöléseket használunk – úgy, mint például gluténmentes, laktózmentes, hozzáadott cukor nélkül, mesterséges színezéktől mentes, hozzáadott ízfokozók nélküli és magas fehérjetartalommal rendelkező termékek –, hogy mindig az étrendednek megfelelő legjobb választást tudd meghozni.
Azt szeretnénk, ha mindenki élvezhetné süteményeink, desszertjeink és pizzáink ellenállhatatlan ízeit. Gluténmentes és növényi alapú megoldásaink mindig a segítségedre lesznek az ínycsiklandó pillanatok megosztásában. Kattints ide és fedezd fel vegán termékeinket!
Folyamatosan fejlesztjük termékeink receptúráját, mely során úgy törekszünk a kiváló ízekre, hogy közben a só- és cukortartalmat a lehető legalacsonyabb szinten tartjuk. 2007 óta folyamatosan, apránként csökkentjük a pizzáink sótartalmát is azzal a céllal, hogy 2025-re 100 grammonként átlagosan 1 g-ra csökkentsük a só mennyiségét. A termékeinkben található cukor mennyiségét süteménykínálatunk esetében 10%-al, míg desszertjeinknél 15% csökkentjük 2025-ig.
Egy kicsit több fehérjére vágysz a mindennapokban? Magas proteintartalmú ételeink bárhol fogyaszthatók – egy ízletes lendületet adva bármikor, amikor csak szüksége van rá.
Termékeink között a tudatos fakanálvirtuózok is megtalálhatják a számukra megfelelőt, ugyanis folyamatosan bővítjük termékkínálatunk olyan lehetőségekkel, amelyek mentesek a mesterséges aromáktól és a magasan feldolgozott összetevőktől. Ennek eredményeként egyre több pizzánk mentes a mesterséges színezékektől és ízfokozóktól.
Sokféleképpen tehetjük a fenntarthatóságot a mindennapi életünk részévé. A Dr. Oetkernél öt fókuszterületen – a táplálkozás, a fenntartható összetevők, a hulladékminimalizálás, a klímavédelem és az elfogadás – folyamatosan olyan lépéseket teszünk, amelyek apránként nagy változást hoznak mindannyiunk életébe. Hiszünk benne, hogy közös munkával egy szebb holnapot teremthetünk.
Fenntarthatóbb összetevők, kevesebb só és cukor, több növényi alapú lehetőség és újrahasznosítható csomagolás irányába haladunk.
További információ