Sütik használata az Oetker.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az Ön számítógépes eszközein, hogy biztosítsa az oldal jobb működését és hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogy Ön hogyan használja az oldalunkat. Amennyiben folytatja az oldal használatát (kattint, navigál, görget az oldalon) illetve ha eltávolítja ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintse meg adatvédelmi elveinket.

Szükséges sütik
Ezek a sütik elengedhetetlenek az Oetker.hu alapvető webhelyfunkcióinak használatához.
Szükséges és performance sütik
A performance sütik segítenenek az Oetker.hu használatának elemzésében, hogy felmérhessük és javíthassuk oldalunk teljesítményét.
Szükséges, performance, illetve marketing és harmadik féltől származó sütik
A marketing és a harmadik féltől származó sütik segítenek abban, hogy más platformokon is személyre szabott tartalmakat mutathassunk Önnek.

Almás puding

Hozzávalók

Hozzávalók

a következő recepthez: Almás puding

Az elkészítéshez:

1 tasak Dr. Oetker Eredeti Puding vaníliaízű
4 ek. cukor
400 ml almalé (100%-os)
200 ml hideg tejszín
1 db alma (piros)
néhány szőlőszem (fehér ill. piros)
2 ek. baracklekvár
1 ek. almalé (vagy víz)

Elkészítés

Elkészítés

1

Előkészítés:

Az almát megmossuk, negyedeljük, magházát eltávolítjuk, majd vékony gerezdekre vágjuk. A szőlőszemeket megmossuk, lecsöpögtetjük.

2

Elkészítés:

A pudingot a tasakon lévő használati útmutató lapaján, de csak 400 ml almalével elkészítjük. A tetejét fóliával lefedjük, hogy ne bőrösödjön, és hagyjuk kihűlni. A tejszínt kemény habbá verjük, majd óvatosan beleforgatjuk a pudingba. A krémet egy nagyobb vagy négy kisebb desszertes tálba szedjük és elsimítjuk.A krémdesszert tetejét ízlés szerint az előkészített alma szeletekkel valamint a szőlőszemekkel díszítjük.A baracklekvárt átnyomjuk egy szitán, és az almalével összeforraljuk, majd megkenjük vele a gyümölcsök tetejét. (Így az alma nem fog megbarnulni.)A desszertet tálalásig hűtőszekrényben tároljuk.

Átlagos tápértékadatok a következő recepthez: Almás puding

Adagonként/ darabonként 100 g / ml-enkénk
Energia 18kJ
4kcal
12kJ
3kcal
Szénhidrát 1g 0.7g