Sütik használata az Oetker.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az Ön számítógépes eszközein, hogy biztosítsa az oldal jobb működését és hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogy Ön hogyan használja az oldalunkat. Amennyiben folytatja az oldal használatát (kattint, navigál, görget az oldalon) illetve ha eltávolítja ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintse meg adatvédelmi elveinket.

Szükséges sütik
Ezek a sütik elengedhetetlenek az Oetker.hu alapvető webhelyfunkcióinak használatához.
Szükséges és performance sütik
A performance sütik segítenenek az Oetker.hu használatának elemzésében, hogy felmérhessük és javíthassuk oldalunk teljesítményét.
Szükséges, performance, illetve marketing és harmadik féltől származó sütik
A marketing és a harmadik féltől származó sütik segítenek abban, hogy más platformokon is személyre szabott tartalmakat mutathassunk Önnek.

Almás sütőtökdzsem

(0)
Értékelés Köszönjük az értékelést!
    (Nem ízlett)
    (Nem rossz)
    (Átlagos)
    (Nagyon finom)
    (Tökéletes)

Gyümölcsös sütőtök lekvár fahéjjal

kb. 4 üveg ((350 ml-es))

Könnyen elkészíthető 60 Perc(ek)

Hozzávalók

Hozzávalók

a következő recepthez: Almás sütőtökdzsem

A dzsemhez:

500 g sütőtök (előkészítve mérjük le) (előkészítve mérjük le)
500 g alma (előkészítve mérjük le) (előkészítve mérjük le)
200 mililiter almalé (lehetőség szerint hozzáadott cukor nélküli) (lehetőség szerint hozzáadott cukor nélküli)
½ teáskanál fahéj (őrölt) (őrölt)
1 tasak Dr. Oetker Befőzőcukor Extra 2:1

Elkészítés

Elkészítés

1

Előkészítés

A sütőtököt meghámozzuk, magházát eltávolítjuk, majd felkockázzuk, és 500 g-ot kimérünk belőle. Az almát megtisztítjuk, meghámozzuk, felkockázzuk és kimérünk 500 g-ot.

2

Elkészítés

A tök- és az almakockákat az almalével egy főzőedénybe öntjük, és a befőzőcukorral jól elkeverjük. Az elegyet állandó keverés mellett nagy lángon felforraljuk, majd továbbra is keverve legalább 3 percig zubogva forrni hagyjuk. A fahéjat a lekvárhoz keverjük, végül levesszük a tűzről. Ha szükséges, a habot eltávolítjuk a tetejéről, és azonnal az előkészített üvegekbe töltjük, jól lezárjuk, majd 5 percre fejjel lefelé állítjuk.

Átlagos tápértékadatok a következő recepthez: Almás sütőtökdzsem

Adagonként/ darabonként 100 g / ml-enkénk
Energia 4kJ
1kcal

Felhasznált Dr. Oetker termékek

Részletekért kattintson a termékre

 Új receptek

sütnijó! - A sütibarátok közössége

Merítsen inspirációt több mint 8000 ínycsiklandó receptből
Top 10 recept Legújabb receptek
1.
1.