Sütik használata az Oetker.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az Ön számítógépes eszközein, hogy biztosítsa az oldal jobb működését és hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogy Ön hogyan használja az oldalunkat. Amennyiben folytatja az oldal használatát (kattint, navigál, görget az oldalon) illetve ha eltávolítja ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintse meg adatvédelmi elveinket.

Szükséges sütik
Ezek a sütik elengedhetetlenek az Oetker.hu alapvető webhelyfunkcióinak használatához.
Szükséges és performance sütik
A performance sütik segítenenek az Oetker.hu használatának elemzésében, hogy felmérhessük és javíthassuk oldalunk teljesítményét.
Szükséges, performance, illetve marketing és harmadik féltől származó sütik
A marketing és a harmadik féltől származó sütik segítenek abban, hogy más platformokon is személyre szabott tartalmakat mutathassunk Önnek.

Ananászos mangólekvár

(0)
Értékelés Köszönjük az értékelést!
    (Nem ízlett)
    (Nem rossz)
    (Átlagos)
    (Nagyon finom)
    (Tökéletes)

Gyümölcsös lekvár egy kis fehérborral

kb. 4 üveg ((350 ml-es))

Könnyen elkészíthető 40 Perc(ek)

Hozzávalók

Hozzávalók

a következő recepthez: Ananászos mangólekvár

A lekvárhoz:

1050 g ananász (előkészítve, lemérve) (előkészítve, lemérve)
200 g mangó (előkészítve, lemérve) (előkészítve, lemérve)
100 mililiter fehérbor
10 g Dr. Oetker Citromsav
1 tasak Dr. Oetker Befőzőcukor Extra 2:1

Elkészítés

Elkészítés

1

Előkészítés

Az ananászt meghámozzuk, a torzsát eltávolítjuk, majd apró kockára vágjuk. A mangót meghámozzuk, a magházat eltávolítjuk, majd apró kockára vágjuk. Az előírt mennyiségeket kimérjük.

2

Elkészítés

Egy főzőedényben a gyümölcsöket, fehérbort, citromsavat és a befőzőcukrot jól összekeverjük. Az egészet állandó kevergetés mellett nagy lángon felforraljuk, majd továbbra is keverve legalább 3 percig forrni hagyjuk. Ha szükséges, a habot eltávolítjuk a tetejéről, és azonnal az előkészített üvegekbe töltjük, jól lezárjuk, majd 5 percre fejjel lefelé állítjuk.

Átlagos tápértékadatok a következő recepthez: Ananászos mangólekvár

Adagonként/ darabonként 100 g / ml-enkénk
Energia 33kJ
8kcal
8kJ
2kcal

Felhasznált Dr. Oetker termékek

Részletekért kattintson a termékre

 Új receptek

sütnijó! - A sütibarátok közössége

Merítsen inspirációt több mint 8000 ínycsiklandó receptből
Top 10 recept Legújabb receptek
1.
1.