Sütik használata az Oetker.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az Ön számítógépes eszközein, hogy biztosítsa az oldal jobb működését és hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogy Ön hogyan használja az oldalunkat. Amennyiben folytatja az oldal használatát (kattint, navigál, görget az oldalon) illetve ha eltávolítja ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintse meg adatvédelmi elveinket.

Szükséges sütik
Ezek a sütik elengedhetetlenek az Oetker.hu alapvető webhelyfunkcióinak használatához.
Szükséges és performance sütik
A performance sütik segítenenek az Oetker.hu használatának elemzésében, hogy felmérhessük és javíthassuk oldalunk teljesítményét.
Szükséges, performance, illetve marketing és harmadik féltől származó sütik
A marketing és a harmadik féltől származó sütik segítenek abban, hogy más platformokon is személyre szabott tartalmakat mutathassunk Önnek.

Aranyló sárgabarack dzsem

(0)
Értékelés Köszönjük az értékelést!
    (Nem ízlett)
    (Nem rossz)
    (Átlagos)
    (Nagyon finom)
    (Tökéletes)

Édes nyári kísértés

kb. 6 üveg ((200 ml-es))

Könnyen elkészíthető 20 Perc(ek)

Hozzávalók

Hozzávalók

a következő recepthez: Aranyló sárgabarack dzsem

Az elkészítéshez:

1100 g sárgabarack (előkészítve, lemérve) (előkészítve, lemérve)
150 mililiter almalé (szűrt, 100%-os) (szűrt, 100%-os)
350 g cukor (300 g fruktóz ill. szorbit, vagy 25 ml folyékony édesítőszer) (300 g fruktóz ill. szorbit, vagy 25 ml folyékony édesítőszer)
1 tasak Dr. Oetker Dzsemfix 3:1

Elkészítés

Elkészítés

1

Előkészítés

A sárgabarackot megmossuk, a magházat eltávolítjuk, Kimérünk 1100 gramm sárgabarackot, illetve 150 ml almalevet.

2

Elkészítés

A gyümölcs kb. felét pépesítjük, majd az egészet egy főzőedénybe öntjük, a kimért almalevet, cukrot és a dzsemfixet hozzáadjuk. Az elegyet állandó keverés mellett nagy lángon felforraljuk, majd további keverés mellett 3 percig zubogva forrni hagyjuk. Ha szükséges a habot eltávolítjuk a tetejéről, és azonnal az előkészített üvegekbe töltjük, jól lezárjuk, majd 5 percre fejjel lefelé állítjuk.

Átlagos tápértékadatok a következő recepthez: Aranyló sárgabarack dzsem

Adagonként/ darabonként 100 g / ml-enkénk
Energia 967kJ
231kcal
364kJ
87kcal