Sütik használata az Oetker.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az Ön számítógépes eszközein, hogy biztosítsa az oldal jobb működését és hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogy Ön hogyan használja az oldalunkat. Amennyiben folytatja az oldal használatát (kattint, navigál, görget az oldalon) illetve ha eltávolítja ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintse meg adatvédelmi elveinket.

Szükséges sütik
Ezek a sütik elengedhetetlenek az Oetker.hu alapvető webhelyfunkcióinak használatához.
Szükséges és performance sütik
A performance sütik segítenenek az Oetker.hu használatának elemzésében, hogy felmérhessük és javíthassuk oldalunk teljesítményét.
Szükséges, performance, illetve marketing és harmadik féltől származó sütik
A marketing és a harmadik féltől származó sütik segítenek abban, hogy más platformokon is személyre szabott tartalmakat mutathassunk Önnek.

Banános málnalekvár

Hozzávalók

Hozzávalók

a következő recepthez: Banános málnalekvár

A lekvárhoz:

750 g málna
450 g banán
50 ml fehér rum
500 g cukor
10 g Dr. Oetker Citromsav
1 tasak Dr. Oetker Dzsemfix 2:1

Elkészítés

Elkészítés

1

Előkészítés:

A málnát megmossuk, lecsöpögtetjük, és egy kanál segítségével szétnyomkodjuk. A banánt apróra felkarikázzuk.

2

Elkészítés:

A gyümölcsöket egy főzőedénybe öntjük. A cukorban jól elkeverjük a Dzsemfixet, és a gyümölcshöz adjuk. Az elegyet állandó keverés mellett nagy lángon felforraljuk, továbbra is keverve 3 percig zubogva forrni hagyjuk, majd levesszük a tűzről. Ha szükséges, a habot eltávolítjuk a tetejéről. A végén hozzákeverjük a fehér rumot, azonnal (lehetőleg csavaros) üvegekbe töltjük, jól lezárjuk, és 5 percre fejre állítjuk.

Átlagos tápértékadatok a következő recepthez: Banános málnalekvár

Adagonként/ darabonként 100 g / ml-enkénk
Energia 33kJ
8kcal
8kJ
2kcal
Szénhidrát 0.2g 0g