Sütik használata az Oetker.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az Ön számítógépes eszközein, hogy biztosítsa az oldal jobb működését és hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogy Ön hogyan használja az oldalunkat. Amennyiben folytatja az oldal használatát (kattint, navigál, görget az oldalon) illetve ha eltávolítja ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintse meg adatvédelmi elveinket.

Szükséges sütik
Ezek a sütik elengedhetetlenek az Oetker.hu alapvető webhelyfunkcióinak használatához.
Szükséges és performance sütik
A performance sütik segítenenek az Oetker.hu használatának elemzésében, hogy felmérhessük és javíthassuk oldalunk teljesítményét.
Szükséges, performance, illetve marketing és harmadik féltől származó sütik
A marketing és a harmadik féltől származó sütik segítenek abban, hogy más platformokon is személyre szabott tartalmakat mutathassunk Önnek.

Boros ribizli-eper szósz

Hozzávalók

Hozzávalók

a következő recepthez: Boros ribizli-eper szósz

A lekvárhoz:

700 g földieper (előkészítve mérjük le)
350 g ribizli (előkészítve mérjük le)
200 ml fehérbor
½ tasak Dr. Oetker Befőzőcukor Extra 2:1

Elkészítés

Elkészítés

1

Előkészítés:

A földiepret a szárától megtisztítjuk, megmossuk, lecsöpögtetjük, apróra vágjuk, és 700 g-ot kimérünk belőle. A ribizlit megtisztítjuk, megmossuk, és 350 g-ot kimérünk belőle.

2

Elkészítés:

A gyümölcsöket egy főzőedénybe tesszük, hozzáadjuk a bort és a befőzőcukrot, és jó elkeverjük. Állandó keverés mellett nagy lángon felforraljuk, majd továbbra is keverve legalább 3 percig zubogva forrni hagyjuk. Ha szükséges a habot eltávolítjuk a tetejéről, és azonnal az előkészített üvegekbe töltjük, jól lezárjuk, majd 5 percre fejjel lefelé állítjuk.

Átlagos tápértékadatok a következő recepthez: Boros ribizli-eper szósz

Adagonként/ darabonként 100 g / ml-enkénk
Energia 189kJ
45kcal
76kJ
18kcal
Szénhidrát 11g 4.3g
Fehérje 0.9g 0.4g