Sütik használata az Oetker.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az Ön számítógépes eszközein, hogy biztosítsa az oldal jobb működését és hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogy Ön hogyan használja az oldalunkat. Amennyiben folytatja az oldal használatát (kattint, navigál, görget az oldalon) illetve ha eltávolítja ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintse meg adatvédelmi elveinket.

Szükséges sütik
Ezek a sütik elengedhetetlenek az Oetker.hu alapvető webhelyfunkcióinak használatához.
Szükséges és performance sütik
A performance sütik segítenenek az Oetker.hu használatának elemzésében, hogy felmérhessük és javíthassuk oldalunk teljesítményét.
Szükséges, performance, illetve marketing és harmadik féltől származó sütik
A marketing és a harmadik féltől származó sütik segítenek abban, hogy más platformokon is személyre szabott tartalmakat mutathassunk Önnek.

Csokoládés tiramisu

(0)
Értékelés Köszönjük az értékelést!
    (Nem ízlett)
    (Nem rossz)
    (Átlagos)
    (Nagyon finom)
    (Tökéletes)

Krémes desszertkülönlegesség

kb. 14 adag

Könnyen elkészíthető 40 Perc(ek)

Hozzávalók

Hozzávalók

a következő recepthez: Csokoládés tiramisu

Az elkészítéshez:

1 tasak Dr. Oetker Piskóta alappor
4 db tojás (egész) (egész)
50 mililiter víz
2 ek. Dr. Oetker Holland Kakaó sütéshez

Az áztatáshoz:

100 mililiter erős eszpresszó
100 mililiter csokoládélikőr
1 teáskanál Dr. Oetker Rum Aroma

A krémhez:

500 mililiter tej
2 tasak Dr. Oetker Tiramisu Krém

A díszítéshez:

Dr. Oetker Holland Kakaó sütéshez
néhány Dr. Oetker Csokoládé Zebra Roletti

Elkészítés

Elkészítés

1

Előkészítés

A sütőt előmelegítjük 160°C –ra, a tepsit (30*40 cm) sütőpapírral kibéleljük vagy margarinnal kikenjük. A Dr. Oetker Piskóta alapport a tasakon lévő utasítás szerint elkészítjük viszont 4 tojás és 50 ml víz és 2 kanál Dr.Oetker Holland kakaópor hozzáadásával. A kikevert tésztát a tepsibe öntjük és egyenletesen elosztjuk, majd az előmelegített sütőben 20-23 percig sütjük. Sütés után a tésztát hagyjuk kihűlni, majd kb. 6 cm átmérőjű tallérokat szaggatunk (28 db).

2

Elkészítés

Egy keverőedényben az eszpresszót, csokoládélikőrt és a rumot elkeverjük.

Krém: A hideg tejet egy keverőedénybe öntjük. Hozzáadjuk a krémport és az egészet konyhai robotgéppel (habverővel) kezdetben alacsony, majd legmagasabb fokozaton 3 percig habosra keverjük. A krémet habzsákba töltjük.

Összeállítás: A tallérok felét egy desszertes pohárba helyezzük és 2 evőkanálnyi kávés masszával meglocsoljuk. Egy rétegnyi krémmel borítjuk, majd újabb réteg piskóta tallérral fedjük, újra áztatjuk, és újabb krém réteggel zárjuk. A desszertet 2-3 órára a hűtőszekrénybe helyezzük.

Díszítés: A desszertet kakaóporral hintjük és Dr. Oetker Zebra Rolettivel díszítjük.

Átlagos tápértékadatok a következő recepthez: Csokoládés tiramisu

Adagonként/ darabonként 100 g / ml-enkénk

Felhasznált Dr. Oetker termékek

Részletekért kattintson a termékre

 Új receptek

sütnijó! - A sütibarátok közössége

Merítsen inspirációt több mint 8000 ínycsiklandó receptből
Top 10 recept Legújabb receptek
1.
1.