Sütik használata az Oetker.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az Ön számítógépes eszközein, hogy biztosítsa az oldal jobb működését és hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogy Ön hogyan használja az oldalunkat. Amennyiben folytatja az oldal használatát (kattint, navigál, görget az oldalon) illetve ha eltávolítja ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintse meg adatvédelmi elveinket.

Szükséges sütik
Ezek a sütik elengedhetetlenek az Oetker.hu alapvető webhelyfunkcióinak használatához.
Szükséges és performance sütik
A performance sütik segítenenek az Oetker.hu használatának elemzésében, hogy felmérhessük és javíthassuk oldalunk teljesítményét.
Szükséges, performance, illetve marketing és harmadik féltől származó sütik
A marketing és a harmadik féltől származó sütik segítenek abban, hogy más platformokon is személyre szabott tartalmakat mutathassunk Önnek.

Diós-mogyorókrémes szívek

(0)
Értékelés Köszönjük az értékelést!
    (Nem ízlett)
    (Nem rossz)
    (Átlagos)
    (Nagyon finom)
    (Tökéletes)

Mogyorós varázslat

kb. 16 darab

Könnyen elkészíthető 20 Perc(ek)

Hozzávalók

Hozzávalók

a következő recepthez: Diós-mogyorókrémes szívek

A leveles tésztához:

1 csomag Dr. Oetker Leveles tészta

A töltelékhez:

150 g őrölt dió
40 g cukor
1 tasak Dr. Oetker Vanillincukor
40 mililiter tej (forró) (forró)
40 g mogyorókrém (lágy) (lágy)

A kenéshez:

1 db felvert tojás (közepes méretű) (közepes méretű)

Elkészítés

Elkészítés

1

Leveles tészta

A tésztát a csomagoláson található leírás alapján előkészítjük és kitekerjük.

2

Töltelék

Összekeverjük a hozzávalókat és egyenletesen a tésztára kenjük. A tésztát a rövid oldal mentén áthajtjuk, megnyomkodjuk és kb. 2 cm-es kb. 16 darab csíkra felvágjuk. A csíkokat megcsavarjuk és egy kicsit széthúzzuk. Sütőpapírral bélelt tepsiben szív alakokat formázunk belőlük.

3

Kenés

A végeket kevés tojással megkenjük, összenyomjuk és a szíveket tojással megkenjük. A tepsit az előmelegített sütő középső részébe toljuk.

Alsó és felső sütés: kb. 190 °C

Légkeveréses: kb. 170 °C

Sütési beállítás: Középre

sütés: kb. 20 - 22 perc

Átlagos tápértékadatok a következő recepthez: Diós-mogyorókrémes szívek

Adagonként/ darabonként 100 g / ml-enkénk