Sütik használata az Oetker.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az Ön számítógépes eszközein, hogy biztosítsa az oldal jobb működését és hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogy Ön hogyan használja az oldalunkat. Amennyiben folytatja az oldal használatát (kattint, navigál, görget az oldalon) illetve ha eltávolítja ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintse meg adatvédelmi elveinket.

Szükséges sütik
Ezek a sütik elengedhetetlenek az Oetker.hu alapvető webhelyfunkcióinak használatához.
Szükséges és performance sütik
A performance sütik segítenenek az Oetker.hu használatának elemzésében, hogy felmérhessük és javíthassuk oldalunk teljesítményét.
Szükséges, performance, illetve marketing és harmadik féltől származó sütik
A marketing és a harmadik féltől származó sütik segítenek abban, hogy más platformokon is személyre szabott tartalmakat mutathassunk Önnek.

Dominó

(0)
Értékelés Köszönjük az értékelést!
    (Nem ízlett)
    (Nem rossz)
    (Átlagos)
    (Nagyon finom)
    (Tökéletes)

Ellenállhatatlan csoki-csoda

Kb. 20 darab

Könnyen elkészíthető 40 Perc

Hozzávalók

Hozzávalók

a következő recepthez: Dominó

A tésztához:

2 csomag 100g-os ostyalap (2x6 lap)

A töltelékhez:

300 g cukor
6 db tojás (közepes méretű)
3 ek. méz
2 ek. Dr. Oetker Holland Kakaó sütéshez
200 g darált dió
200 g margarin
1 teáskanál Dr. Oetker Rum Aroma

A díszítéshez:

1 tasak Dr. Oetker Tortabevonó ét
Dr. Oetker Dekormix Tél
Dr. Oetker Dekor Toll
Dr. Oetker Csokoládészívek

Elkészítés

Elkészítés

A töltelékhez egy keverőedénybe öntjük a cukrot, a tojást, a mézet és a kakaót, majd folyamatos keverés mellett felfőzzük. A végén hozzákeverjük a darált diót, majd a tűzről levéve a margarint is, és hozzáadjuk a rumaromát. Az ostyalapokat (2x6 db) a kész töltelékkel megtöltjük, úgy, hogy kb. 3 evőkanál krém jusson minden lapra (kivéve a legfelső lapokat). Díszítéshez a tortabevonót a tasakon lévő útmutató alapján felolvasztjuk, és közvetlenül a tasakból a legfelső ostyalapokra öntjük. A kész süteményt kb. 3 órára hűtőszekrénybe helyezzük, hogy az ízek összeérjenek! Tálalás előtt tetszés szerint, dominókat formázva díszítjük tovább dekor tollal, dekorgyöngyökkel és csokoládészívekkel.

Átlagos tápértékadatok a következő recepthez: Dominó

Adagonként/ darabonként 100 g / ml-enkénk
Energia 251kJ
60kcal
699kJ
166kcal
Zsír 0g 0.1g
Szénhidrát 15g 41g