Sütik használata az Oetker.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az Ön számítógépes eszközein, hogy biztosítsa az oldal jobb működését és hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogy Ön hogyan használja az oldalunkat. Amennyiben folytatja az oldal használatát (kattint, navigál, görget az oldalon) illetve ha eltávolítja ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintse meg adatvédelmi elveinket.

Szükséges sütik
Ezek a sütik elengedhetetlenek az Oetker.hu alapvető webhelyfunkcióinak használatához.
Szükséges és performance sütik
A performance sütik segítenenek az Oetker.hu használatának elemzésében, hogy felmérhessük és javíthassuk oldalunk teljesítményét.
Szükséges, performance, illetve marketing és harmadik féltől származó sütik
A marketing és a harmadik féltől származó sütik segítenek abban, hogy más platformokon is személyre szabott tartalmakat mutathassunk Önnek.

Édes-savanyú tök dióval

(0)
Értékelés Köszönjük az értékelést!
    (Nem ízlett)
    (Nem rossz)
    (Átlagos)
    (Nagyon finom)
    (Tökéletes)

Vaníliás, gyömbéres finomság

4 - 6 tálka

Könnyen elkészíthető 40 Perc(ek)

Hozzávalók

Hozzávalók

a következő recepthez: Édes-savanyú tök dióval

Az elkészítéshez:

400 g tök (előre megtisztított) (előre megtisztított)
5 g gyömbér (előre megtisztított) (előre megtisztított)
200 mililiter narancslé
½ db citrom leve leve
400 g cukor
50 g dió (felezett) (felezett)
50 mililiter fehérborecet
50 mililiter gyümölcsecet
1 tasak Dr. Oetker Bourbon Vaníliás cukor
½ db fahéjrúd

Elkészítés

Elkészítés

1

Előkészítés

A tököt felhasítjuk, magjait eltávolítjuk, 2x2 cm-es kockákra vágjuk, majd kimérünk belőle 400 g-ot. A gyömbért nagyon apró darabokra vágjukés kimérünk 5 g-ot.

2

Elkészítés

A narancslevet, a citromlevet, a gyümölcs- és borecetet egy nagy főzőedénybe öntjük. Hozzáadjuk a cukrot, fahéjrudat, a Bourbon Vaníliás cukrot és a gyömbért, majd kevergetve felforraljuk. Hozzáadjuk a felkockázott tököt, újra felforraljuk, majd kb. 5 percig lefedve főzzük (amíg a tök megpuhul), majd hozzákeverjük a diót.

Átlagos tápértékadatok a következő recepthez: Édes-savanyú tök dióval

Adagonként/ darabonként 100 g / ml-enkénk
Energia 1323kJ
316kcal
574kJ
137kcal

Felhasznált Dr. Oetker termékek

Részletekért kattintson a termékre

 Új receptek

sütnijó! - A sütibarátok közössége

Merítsen inspirációt több mint 8000 ínycsiklandó receptből
Top 10 recept Legújabb receptek
1.
1.