Sütik használata az Oetker.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az Ön számítógépes eszközein, hogy biztosítsa az oldal jobb működését és hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogy Ön hogyan használja az oldalunkat. Amennyiben folytatja az oldal használatát (kattint, navigál, görget az oldalon) illetve ha eltávolítja ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintse meg adatvédelmi elveinket.

Szükséges sütik
Ezek a sütik elengedhetetlenek az Oetker.hu alapvető webhelyfunkcióinak használatához.
Szükséges és performance sütik
A performance sütik segítenenek az Oetker.hu használatának elemzésében, hogy felmérhessük és javíthassuk oldalunk teljesítményét.
Szükséges, performance, illetve marketing és harmadik féltől származó sütik
A marketing és a harmadik féltől származó sütik segítenek abban, hogy más platformokon is személyre szabott tartalmakat mutathassunk Önnek.

Édes szellemek

(0)
Értékelés Köszönjük az értékelést!
    (Nem ízlett)
    (Nem rossz)
    (Átlagos)
    (Nagyon finom)
    (Tökéletes)

Falatnyi finomságok

kb. 25 darab

Kis gyakorlat szükséges 40 Perc(ek)

Hozzávalók

Hozzávalók

a következő recepthez: Édes szellemek

A tepsihez:

sütőpapír

A tojásfehérje masszához:

3 db tojásfehérje (M-es méret) (M-es méret)
1 csipet
150 g kristálycukor
1 csomag Dr. Oetker Finesse Reszelt Citromhéj

A dísztéshez:

Dr. Oetker Dekor Toll csokoládé- és karamellízű

Elkészítés

Elkészítés

1

A tepsit sütőpapírral kibéleljük. A sütőt előmelegítjük.

Alsó és felső sütés: kb. 120 °C

Légkeveréses: kb. 100 °C

Sütési beállítás: Középre

sütés: kb. 65 - 70 perc

2

A tojásfehérjét sóval egy keverőtálban kézi robotgéppel (habverő) a legmagasabb fokozaton keverjük. Miközben a habot verjük a cukrot lassan, folyamatosan hozzáadjuk. Ezt követően hozzáadjuk a Finesse citromhéjat. A tojásfehérje hab, akkor lesz kész, ha a hozzáadott cukor elolvadt és kemény a hab.

3

A tojásfehérjét egy nagy átmérőjű lyukkal (Ø 12 mm) rendelkező nyomózsákba töltjük, majd az előkészített tepsibe kicsi kúpokat formázunk és betesszük a sütőbe.

4

A süteményeket addig sütjük, amíg egy kicsit megemelkednek és halványsárga színűvé nem válnak. A süteményt a sütőpapírral kivesszük a tepsiből és egy sütőrácson hagyjuk kihűlni.

5

Díszítés: A kész süteményt Dr. Oetker dekor tollal dekoráljuk. Szemeket és szájakat rajzolunk a szellemekre.

Átlagos tápértékadatok a következő recepthez: Édes szellemek

Adagonként/ darabonként 100 g / ml-enkénk

Felhasznált Dr. Oetker termékek

Részletekért kattintson a termékre

 Új receptek

sütnijó! - A sütibarátok közössége

Merítsen inspirációt több mint 8000 ínycsiklandó receptből
Top 10 recept Legújabb receptek
1.
1.