Sütik használata az Oetker.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az Ön számítógépes eszközein, hogy biztosítsa az oldal jobb működését és hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogy Ön hogyan használja az oldalunkat. Amennyiben folytatja az oldal használatát (kattint, navigál, görget az oldalon) illetve ha eltávolítja ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintse meg adatvédelmi elveinket.

Szükséges sütik
Ezek a sütik elengedhetetlenek az Oetker.hu alapvető webhelyfunkcióinak használatához.
Szükséges és performance sütik
A performance sütik segítenenek az Oetker.hu használatának elemzésében, hogy felmérhessük és javíthassuk oldalunk teljesítményét.
Szükséges, performance, illetve marketing és harmadik féltől származó sütik
A marketing és a harmadik féltől származó sütik segítenek abban, hogy más platformokon is személyre szabott tartalmakat mutathassunk Önnek.

Egzotikus téli dzsem

Hozzávalók

Hozzávalók

a következő recepthez: Egzotikus téli dzsem

A dzsemhez:

300 g ananász (előkészítve mérjük le)
250 g mangó (előkészítve mérjük le)
400 g grapefruit (előkészítve mérjük le)
50 g aszalt szilva
1 tasak Dr. Oetker Bourbon Vaníliás cukor
10 g Dr. Oetker Citromsav
1 tasak Dr. Oetker Befőzőcukor Extra 2:1
½ tasak forralt bor fűszerkeverék

Elkészítés

Elkészítés

1

Előkészítés:

Az ananászt meghámozzuk, a torzsát eltávolítjuk, apró kockára vágjuk, majd 300 g-ot kimérünk. A mangót meghámozzuk, a magházat eltávolítjuk, apró kockára vágjuk, majd 250 g-ot kimérünk. A grapefruitot meghámozzuk, a fehér hártyát is eltávolítjuk, a gyümölcshúst kivágjuk, és 400 g-ot kimérünk. Az aszalt szilvát apró darabokra vágjuk.

2

Elkészítés:

Egy főzőedényben a gyümölcsöt, a vaníliás cukrot, a citromsavat, forralt bor fűszerkeveréket, befőző cukrot jól összekeverjük. Az egészet állandó kevergetés mellett nagy lángon felforraljuk, majd továbbra is keverve 3 percig forrni hagyjuk. Ha szükséges, a habot eltávolítjuk a tetejéről, és azonnal az előkészített üvegekbe töltjük, jól lezárjuk, majd 5 percre fejjel lefelé állítjuk.

Átlagos tápértékadatok a következő recepthez: Egzotikus téli dzsem

Adagonként/ darabonként 100 g / ml-enkénk
Energia 51kJ
12kcal
15kJ
3kcal
Szénhidrát 0.6g 0.2g
(0)
Értékelés Köszönjük az értékelést!
    (Nem ízlett)
    (Nem rossz)
    (Átlagos)
    (Nagyon finom)
    (Tökéletes)

Exkluzív téli dzsem ananásszal, mangóval és grapefruittal

Kb. 3 üveg (350 ml-es)

Könnyen elkészíthető 20 Perc