Sütik használata az Oetker.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az Ön számítógépes eszközein, hogy biztosítsa az oldal jobb működését és hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogy Ön hogyan használja az oldalunkat. Amennyiben folytatja az oldal használatát (kattint, navigál, görget az oldalon) illetve ha eltávolítja ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintse meg adatvédelmi elveinket.

Szükséges sütik
Ezek a sütik elengedhetetlenek az Oetker.hu alapvető webhelyfunkcióinak használatához.
Szükséges és performance sütik
A performance sütik segítenenek az Oetker.hu használatának elemzésében, hogy felmérhessük és javíthassuk oldalunk teljesítményét.
Szükséges, performance, illetve marketing és harmadik féltől származó sütik
A marketing és a harmadik féltől származó sütik segítenek abban, hogy más platformokon is személyre szabott tartalmakat mutathassunk Önnek.

Eper-rebarbara-málna dzsem

(0)
Értékelés Köszönjük az értékelést!
    (Nem ízlett)
    (Nem rossz)
    (Átlagos)
    (Nagyon finom)
    (Tökéletes)

Különleges eper dzsem rebarbarával és málnával

kb. 7 üveg ((200 ml-es))

Könnyen elkészíthető 60 Perc(ek)

Hozzávalók

Hozzávalók

a következő recepthez: Eper-rebarbara-málna dzsem

A dzsemhez:

600 g földieper (előkészítés után mért) (előkészítés után mért)
300 g rebarbara (előkészítés után mért) (előkészítés után mért)
100 g málna (előkészítés után mért) (előkészítés után mért)
1 tasak Dr. Oetker Dzsemfix 1:1
1150 g cukor

Elkészítés

Elkészítés

Az epret megmossuk, lecsöpögtetjük, szárától megtisztítjuk, kis darabokra vágjuk és lemérünk 600 g-ot. A rebarbarát megmosva, lecsöpögtetve, hámozás nélkül apró darabkákra vagdaljuk, majd 300 g-ot lemérünk. A málnát átválogatjuk és lemérünk 100 g-ot. A gyümölcsöket és a rebarbarát főzőedénybe tesszük. A kimért cukorból 2 evőkanálnyit elvegyítünk a dzsemfixszel, majd a gyümölcsmasszához adjuk. Mindezt alapos keverés közben, magas hőfokon felforraljuk. Amint az egész, folyamatos keverés mellett zubogva forr, hozzáadjuk a többi cukrot. Ekkor, tovább keverve, újra felforraljuk, és állandó keveréssel 1 percig hagyjuk forrni. Utána levesszük a tűzhelyről.Szükség esetén eltávolítjuk a habot, ezután peremig töltjük az előkészített üvegeket, mindegyiket lezárjuk, és a tetejére fordítva kb. 5 percig állni hagyjuk.

Átlagos tápértékadatok a következő recepthez: Eper-rebarbara-málna dzsem

Adagonként/ darabonként 100 g / ml-enkénk
Energia 2830kJ
676kcal
921kJ
220kcal
 Új receptek

sütnijó! - A sütibarátok közössége

Merítsen inspirációt több mint 8000 ínycsiklandó receptből
Top 10 recept Legújabb receptek
1.
1.