Sütik használata az Oetker.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az Ön számítógépes eszközein, hogy biztosítsa az oldal jobb működését és hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogy Ön hogyan használja az oldalunkat. Amennyiben folytatja az oldal használatát (kattint, navigál, görget az oldalon) illetve ha eltávolítja ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintse meg adatvédelmi elveinket.

Szükséges sütik
Ezek a sütik elengedhetetlenek az Oetker.hu alapvető webhelyfunkcióinak használatához.
Szükséges és performance sütik
A performance sütik segítenenek az Oetker.hu használatának elemzésében, hogy felmérhessük és javíthassuk oldalunk teljesítményét.
Szükséges, performance, illetve marketing és harmadik féltől származó sütik
A marketing és a harmadik féltől származó sütik segítenek abban, hogy más platformokon is személyre szabott tartalmakat mutathassunk Önnek.

Eperdzsem

Hozzávalók

Hozzávalók

a következő recepthez: Eperdzsem

A dzsemhez:

1250 g földieper
1 tasak Dr. Oetker Befőzőcukor Extra 2:1
5 g Dr. Oetker Citromsav

Elkészítés

Elkészítés

Az epret megmossuk, jól lecsöpögtetjük, kicsumázzuk, kicsire vágjuk, megmérjük. A gyümölcsöt egy edénybe rakjuk, a befőzőcukrot, és a citromsavat hozzáadjuk, jól elkeverjük. Az elegyet nagy lángon, állandó keverés mellett felforraljuk, 1 percig forrni hagyjuk, majd a tűzről levesszük. Még párszor megkeverjük, üvegekbe töltjük, lezárjuk, 5 percig fejjel lefelé állni hagyjuk.

Átlagos tápértékadatok a következő recepthez: Eperdzsem

Adagonként/ darabonként 100 g / ml-enkénk
Energia 438kJ
104kcal
139kJ
33kcal
Szénhidrát 24g 7.7g
Fehérje 2.1g 0.7g