Sütik használata az Oetker.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az Ön számítógépes eszközein, hogy biztosítsa az oldal jobb működését és hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogy Ön hogyan használja az oldalunkat. Amennyiben folytatja az oldal használatát (kattint, navigál, görget az oldalon) illetve ha eltávolítja ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintse meg adatvédelmi elveinket.

Szükséges sütik
Ezek a sütik elengedhetetlenek az Oetker.hu alapvető webhelyfunkcióinak használatához.
Szükséges és performance sütik
A performance sütik segítenenek az Oetker.hu használatának elemzésében, hogy felmérhessük és javíthassuk oldalunk teljesítményét.
Szükséges, performance, illetve marketing és harmadik féltől származó sütik
A marketing és a harmadik féltől származó sütik segítenek abban, hogy más platformokon is személyre szabott tartalmakat mutathassunk Önnek.

Hópelyhes csokigolyók

(0)
Értékelés Köszönjük az értékelést!
    (Nem ízlett)
    (Nem rossz)
    (Átlagos)
    (Nagyon finom)
    (Tökéletes)

Csokoládés örömök

kb. 30 - 40 darab

Könnyen elkészíthető 40 Perc(ek)

Hozzávalók

Hozzávalók

a következő recepthez: Hópelyhes csokigolyók

A tésztához:

1 doboz Dr. Oetker Brownies
3 db tojás (közepes méretű) (közepes méretű)
100 g margarin (lágy) (lágy)
50 mililiter víz

Ezenkívül:

2 ek. baracklekvár

A díszítéshez:

2 tasak Dr. Oetker Tortadara kakaós
100 g Dr. Oetker Fondant fehér

Elkészítés

Elkészítés

1

Előkészítés

Előkészítjük valamennyi hozzávalót. A dobozban található papírformát az útmutató alapján összehajtjuk, majd a sütőt előmelegítjük.

2

Elkészítés

A tészta alapport és a dobozban található csoko¬ládédarabokat egy keverőtálba öntjük. Hozzáadjuk a tojást, a margarint és a vizet, majd egy kézi habverő segítségével simára keverjük. A tésztát az előkészített papírformába öntjük, tetejét elsimítjuk. Végül a papírformát az előmelegített sütőbe középső részébe toljuk, és a süteményt megsütjük.

Alsó és felső sütés: kb. 160 °C

Légkeveréses: kb. 140 °C

Sütési beállítás: Középre

sütés: kb. 40 - 45 perc

A megsült süteményt egy sütőrácsra téve hagyjuk kihűlni, majd felszeleteljük és egy keverőedényben kézzel összemorzsoljuk. Hozzáadjuk a baracklekvárt, és alaposan összekeverjük. A masszából egyforma golyókat formázunk, majd a golyókat kakaós tortadarába forgatjuk. A fondant cukormasszát gyúrjuk át alaposan, és nyújtófa segítségével, két fóliaréteg között (vagy kevés porcukorral megszórt munkafelületen) nyújtsuk ki kb. ½ cm vastagra, majd hópehely alakú sütemény- vagy dekorformázóval kiszaggatjuk. A fondant hópelyheket a csokigolyókra helyezzük.

Átlagos tápértékadatok a következő recepthez: Hópelyhes csokigolyók

Adagonként/ darabonként 100 g / ml-enkénk