Sütik használata az Oetker.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az Ön számítógépes eszközein, hogy biztosítsa az oldal jobb működését és hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogy Ön hogyan használja az oldalunkat. Amennyiben folytatja az oldal használatát (kattint, navigál, görget az oldalon) illetve ha eltávolítja ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintse meg adatvédelmi elveinket.

Szükséges sütik
Ezek a sütik elengedhetetlenek az Oetker.hu alapvető webhelyfunkcióinak használatához.
Szükséges és performance sütik
A performance sütik segítenenek az Oetker.hu használatának elemzésében, hogy felmérhessük és javíthassuk oldalunk teljesítményét.
Szükséges, performance, illetve marketing és harmadik féltől származó sütik
A marketing és a harmadik féltől származó sütik segítenek abban, hogy más platformokon is személyre szabott tartalmakat mutathassunk Önnek.

Hűsítő csokoládés álom - gluténmentes

(0)
Értékelés Köszönjük az értékelést!
    (Nem ízlett)
    (Nem rossz)
    (Átlagos)
    (Nagyon finom)
    (Tökéletes)

A csokoládé és az eper ínycsiklandó találkozása

kb. 4 adag

Kis gyakorlat szükséges 40 Perc(ek)

Hozzávalók

Hozzávalók

a következő recepthez: Hűsítő csokoládés álom - gluténmentes

Az elkészítéshez:

50 g cukor
500 mililiter tej
1 tasak Dr. Oetker Eredeti Puding csokoládéízű - Gluténmentes

Ezenkívül:

kb. 50 g étcsokoládé
250 g földieper

Elkészítés

Elkészítés

Kevés tejjel a pudingport és a cukrot simára keverjük. A maradék tejet felforraljuk, levesszük a tűzről és hozzáöntjük a csomómentesen elkevert pudingport. Folytonos keverés közben az egészet legalább 1 percig forraljuk. Az így elkészített pudingot jégkocka tartóba töltjük és legalább két órára lefagyasztjuk.

Az étcsokoládét durva darabokra törjük, és vízgőz felett megolvasztjuk. Egy teáskanál segítségével a desszertes poharak belső oldalára a csokoládét rácsurgatjuk, majd hűtőszekrénybe helyezzük. A földiepret megtisztítjuk, megmossuk, és apróra szeleteljük.

A jégkocka tartóból a pudingot kivesszük, és kis porciókban pürésítjük. A masszáta desszertes poharakban egyenletesen elosztjuk, eperdarabokkal díszítjük és azonnal tálaljuk.

Átlagos tápértékadatok a következő recepthez: Hűsítő csokoládés álom - gluténmentes

Adagonként/ darabonként 100 g / ml-enkénk

Felhasznált Dr. Oetker termékek

Részletekért kattintson a termékre

 Új receptek

sütnijó! - A sütibarátok közössége

Merítsen inspirációt több mint 8000 ínycsiklandó receptből