Sütik használata az Oetker.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az Ön számítógépes eszközein, hogy biztosítsa az oldal jobb működését és hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogy Ön hogyan használja az oldalunkat. Amennyiben folytatja az oldal használatát (kattint, navigál, görget az oldalon) illetve ha eltávolítja ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintse meg adatvédelmi elveinket.

Szükséges sütik
Ezek a sütik elengedhetetlenek az Oetker.hu alapvető webhelyfunkcióinak használatához.
Szükséges és performance sütik
A performance sütik segítenenek az Oetker.hu használatának elemzésében, hogy felmérhessük és javíthassuk oldalunk teljesítményét.
Szükséges, performance, illetve marketing és harmadik féltől származó sütik
A marketing és a harmadik féltől származó sütik segítenek abban, hogy más platformokon is személyre szabott tartalmakat mutathassunk Önnek.

Képviselőfánk csokis kalappal

(0)
Értékelés Köszönjük az értékelést!
    (Nem ízlett)
    (Nem rossz)
    (Átlagos)
    (Nagyon finom)
    (Tökéletes)

Krémes finomság

kb. 15 darab

Kis gyakorlat szükséges 60 Perc(ek)

Hozzávalók

Hozzávalók

a következő recepthez: Képviselőfánk csokis kalappal

A tésztához:

180 mililiter tej
45 g lágy vaj vagy margarin
1 teáskanál Dr. Oetker Citrom Aroma
1 csipet
90 g búzaliszt
3 db tojás (közepes méretű) (közepes méretű)

A krémhez:

1 tasak Dr. Oetker Házi Krémes krém
800 mililiter tej

A díszítéshez:

1 tasak Dr. Oetker Tortabevonó ét

Elkészítés

Elkészítés

1

Előkészítés

A tepsit (40 x 30 cm) sütőpapírral kibéleljük. A sütőt előmelegítjük.

2

Elkészítés

A tejet a margarinnal, az aromával és a sóval egy főzőedényben felolvasztjuk. A lisztet egy adagban hozzákeverjük, és mérsékelt tűzőn addig keverjük, míg a tészta egy gombóccá összeáll és elválik az edény falától (kb. 1-2 perc). Majd a tűzről levéve 3 tojást egyenként (ettől lesz majd üreges a tészta belseje!) a konyhai robotgép legmagasabb fokozatán a tésztához keverjük. (Akkor jó, ha nehezen cseppen le a habverőről.) Hagyjuk kihűlni.

A tésztát nagyobb átmérőjű csillagcsövű habzsákba töltjük, majd az előkészített tepsibe egymástól kellő távolságra (kb. 4 cm) kb. 3 cm átmérőjű halmokat nyomunk. A tepsit a sütő középső részébe toljuk, és a süteményt megsültjük.

Alsó és felső sütés: kb. 200 °C

Légkeveréses: kb. 180 °C

Sütési beállítás: Középre

sütés: kb. 20 perc

A tésztát nagyobb átmérőjű csillagcsövű habzsákba töltjük, majd az előkészített tepsibe egymástól kellő távolságra (kb. 4 cm) kb. 3 cm átmérőjű halmokat nyomunk. A tepsit a sütő középső részébe toljuk, és a süteményt megsültjük.

A házi krémes krémet a tasakon lévő használati utasítás alapján elkészítjük, majd habzsákba töltjük. A fánkokat a krémmel megtöltjük. Díszítéshez a tortabevonót a tasakon lévő használati utasítás alapján megolvasztjuk, majd a kihűlt fánkok tetejére csurgatjuk. A fánkokat tálalásig (min. 1 órára) hűtőszekrénybe helyezzük.

Átlagos tápértékadatok a következő recepthez: Képviselőfánk csokis kalappal

Adagonként/ darabonként 100 g / ml-enkénk