Sütik használata az Oetker.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az Ön számítógépes eszközein, hogy biztosítsa az oldal jobb működését és hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogy Ön hogyan használja az oldalunkat. Amennyiben folytatja az oldal használatát (kattint, navigál, görget az oldalon) illetve ha eltávolítja ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintse meg adatvédelmi elveinket.

Szükséges sütik
Ezek a sütik elengedhetetlenek az Oetker.hu alapvető webhelyfunkcióinak használatához.
Szükséges és performance sütik
A performance sütik segítenenek az Oetker.hu használatának elemzésében, hogy felmérhessük és javíthassuk oldalunk teljesítményét.
Szükséges, performance, illetve marketing és harmadik féltől származó sütik
A marketing és a harmadik féltől származó sütik segítenek abban, hogy más platformokon is személyre szabott tartalmakat mutathassunk Önnek.

Kevert tészta alaprecept

(0)
Értékelés Köszönjük az értékelést!
    (Nem ízlett)
    (Nem rossz)
    (Átlagos)
    (Nagyon finom)
    (Tökéletes)

Kuglófhoz, gyümölcskenyérhez

1 adag

Könnyen elkészíthető 60 Perc(ek)

Hozzávalók

Hozzávalók

a következő recepthez: Kevert tészta alaprecept

Az elkészítéshez:

250 g margarin
200 g cukor
1 csipet
kb. 50 mililiter tej
1 tasak Dr. Oetker Vanillincukor
500 g liszt
1 tasak Dr. Oetker Sütőpor
5 db tojás

Elkészítés

Elkészítés

1

Előkészítés

A sütőformát kivajazzuk, lisztezzük.

2

Elkészítés

A lágy margarint, a porcukrot és a vanillincukrot egy keverőedényben konyhai robotgéppel habosra keverjük. Egyenként hozzákeverjük a tojásokat, majd hozzáadjuk a tejet. A liszttel elkeverjük a sót és a sütőport, majd a masszához adjuk, és csomómentesre dolgozzuk. A tésztát a sütőformába öntjük, tetejét elsimítjuk.

A sütőformát a sütő alsó harmadába toljuk, és a süteményt megsütjük.

Alsó és felső sütés: kb. 180 °C

Légkeveréses: kb. 160 °C

Sütési beállítás: Alsó harmad

sütés: kb. 50 - 60 perc

A megsült süteményt sütőrácson hagyjuk kihűlni.

Átlagos tápértékadatok a következő recepthez: Kevert tészta alaprecept

Adagonként/ darabonként 100 g / ml-enkénk
Energia 3454kJ
825kcal
343kJ
82kcal

Felhasznált Dr. Oetker termékek

Részletekért kattintson a termékre

 Új receptek

sütnijó! - A sütibarátok közössége

Merítsen inspirációt több mint 8000 ínycsiklandó receptből
Top 10 recept Legújabb receptek
1.
1.