Sütik használata az Oetker.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az Ön számítógépes eszközein, hogy biztosítsa az oldal jobb működését és hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogy Ön hogyan használja az oldalunkat. Amennyiben folytatja az oldal használatát (kattint, navigál, görget az oldalon) illetve ha eltávolítja ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintse meg adatvédelmi elveinket.

Szükséges sütik
Ezek a sütik elengedhetetlenek az Oetker.hu alapvető webhelyfunkcióinak használatához.
Szükséges és performance sütik
A performance sütik segítenenek az Oetker.hu használatának elemzésében, hogy felmérhessük és javíthassuk oldalunk teljesítményét.
Szükséges, performance, illetve marketing és harmadik féltől származó sütik
A marketing és a harmadik féltől származó sütik segítenek abban, hogy más platformokon is személyre szabott tartalmakat mutathassunk Önnek.

Málna-kajszi dzsem lime-mal

(0)
Értékelés Köszönjük az értékelést!
    (Nem ízlett)
    (Nem rossz)
    (Átlagos)
    (Nagyon finom)
    (Tökéletes)

Ínycsiklandó kombináció

kb. 7 üveg ((200 ml-es))

Kis gyakorlat szükséges 20 Perc(ek)

Hozzávalók

Hozzávalók

a következő recepthez: Málna-kajszi dzsem lime-mal

Az elkészítéshez:

600 g málna (előkészítve mérjük le) (előkészítve mérjük le)
600 g kajszibarack (előkészítve mérjük le) (előkészítve mérjük le)
1 db lime (kezeletlen) (kezeletlen)
1 tasak Dr. Oetker Dzsemfix 2:1
500 g cukor

Elkészítés

Elkészítés

1

Előkészítés

A málnát szemezzük, és 600 g-ot kimérünk. A kajszit megmossuk, kimagozzuk 600 g-ot kimérünk, majd kb. a felét pépesítjük, másik felét apró darabokra vágjuk. A lime-ot forró vízben megmossuk, szárazra töröljük, a héját lereszeljük, és a levét kifacsarjuk.

2

Elkészítés

A gyümölcsöket, a limehéjat és a levét a dzsemfixszel és a kimért cukorral magas fokozaton állandó keverés mellett felforraljuk, majd forrás után 3 percig zubogva forrni hagyjuk (keverés mellett). Ha szükséges a habot eltávolítjuk. Az előkészített üvegeket peremig töltjük, jól lezárjuk és legalább 5 percre fejre állítjuk.

Átlagos tápértékadatok a következő recepthez: Málna-kajszi dzsem lime-mal

Adagonként/ darabonként 100 g / ml-enkénk
Energia 1181kJ
282kcal
486kJ
116kcal

Felhasznált Dr. Oetker termékek

Részletekért kattintson a termékre

 Új receptek

sütnijó! - A sütibarátok közössége

Merítsen inspirációt több mint 8000 ínycsiklandó receptből