Flag

Márványos puding

kb. 6 adag
Közepes
40 Perc
A vanília és a csokoládé páratlan kombinációja
Hozzávalók
Elkészítés
Picture -
Picture -
ÉRTÉKELD A RECEPTET
Hogy sikerült a recept?

Kapcsolódó receptek

Kapcsolódó receptek

Kövess minket!
Kövesd a Dr. Oetkert a közösségi médiában!
Picture - Hero image

Hozzávalók

A vanília pudinghoz
1 tasakDr. Oetker Eredeti Puding vaníliaízű
40 gcukor
500 mltej
A csokoládé pudinghoz
1 tasakDr. Oetker Eredeti Puding csokoládéízű
50 gcukor
500 mltej

Termékek megtekintése

Picture - Dr. Oetker Eredeti Puding vaníliaízű
1

Előkészítés

6 pudingformát hideg vízzel kiöblítünk.

2

Elkészítés

Vanília puding: Kevés tejjel a pudingport és a cukrot simára keverjük. A maradék tejet felforraljuk, levesszük a tűzről és hozzáöntjük a csomómentesen elkevert pudingport. Folytonos keverés közben az egészet legalább 1 percig forraljuk. Az így elkészített pudingot fóliával letakarjuk, és félretesszük.


Csokoládé puding: A csokoládé pudingot a fentiek szerint elkészítjük. A még forró vanília pudingot még egyszer átkeverjük. Az előkészített pudingformát félig megtöltjük a vanília pudinggal, majd a csokoládé pudinggal teljesen feltöltjük. A pudingrétegeket egy villával spirálformaszerűen áthúzzuk, úgy, hogy márványos mintázatot kapjunk. Legalább 3-4 órára a hűtőszekrénybe helyezzük.

3

Díszítés

Tálalás előtt a pudingot óvatosan a formából kifordítjuk. Ízlés szerint csokoládéval és kakaóporral díszítjük.