Sütik használata az Oetker.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az Ön számítógépes eszközein, hogy biztosítsa az oldal jobb működését és hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogy Ön hogyan használja az oldalunkat. Amennyiben folytatja az oldal használatát (kattint, navigál, görget az oldalon) illetve ha eltávolítja ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintse meg adatvédelmi elveinket.

Szükséges sütik
Ezek a sütik elengedhetetlenek az Oetker.hu alapvető webhelyfunkcióinak használatához.
Szükséges és performance sütik
A performance sütik segítenenek az Oetker.hu használatának elemzésében, hogy felmérhessük és javíthassuk oldalunk teljesítményét.
Szükséges, performance, illetve marketing és harmadik féltől származó sütik
A marketing és a harmadik féltől származó sütik segítenek abban, hogy más platformokon is személyre szabott tartalmakat mutathassunk Önnek.

Narancskrém csokoládédarabokkal

(0)
Értékelés Köszönjük az értékelést!
    (Nem ízlett)
    (Nem rossz)
    (Átlagos)
    (Nagyon finom)
    (Tökéletes)

A csokoládé és a narancs ínycsiklandó találkozása

1 adag

Könnyen elkészíthető 40 Perc(ek)

Hozzávalók

Hozzávalók

a következő recepthez: Narancskrém csokoládédarabokkal

A krémhez:

2 tasak Dr. Oetker Eredeti Puding vaníliaízű
100 g cukor
600 mililiter tej
150 mililiter tej
250 mililiter narancslé (frissen préselt, vagy 100%-os) (frissen préselt, vagy 100%-os)
4 lap Dr. Oetker Lapzselatin
2 teáskanál Dr. Oetker Rum Aroma

A díszítéshez:

150 g étcsokoládé
300 mililiter tejszín
25 g Dr. Oetker Tortabevonó ét
kevés csokoládéreszelék
1 db narancs

Elkészítés

Elkészítés

Egy főzőedényben a 600 ml tejet felforraljuk. Hozzáadjuk a pudingporral elkevert maradék 150 ml tejet, és rögtön hozzákeverjük a narancslevet. Folytonos keverés közben 1 percig forraljuk. A lapzselatint hideg vízbe áztatjuk kb. 5 percig, a vizet kinyomjuk belőle, majd a meleg krémhez keverjük. Végül hozzáadjuk a rum aromát. A krémet egy tálkába öntjük, fóliával rögtön lefedjük, majd hűtőszekrénybe tesszük. Az étcsokoládét apró darabokra törjük. A tejszínt kemény habbá verjük. A lehűlt pudingot konyhai robotgéppel újra megkeverjük, a csokoládédarabokat és tejszínt óvatosan hozzáadjuk. A krémet desszertes poharakban tálaljuk. Ízlés szerint csokoládéreszelékkel és narancskarikákkal díszítjük.

Átlagos tápértékadatok a következő recepthez: Narancskrém csokoládédarabokkal

Adagonként/ darabonként 100 g / ml-enkénk