Sütik használata az Oetker.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az Ön számítógépes eszközein, hogy biztosítsa az oldal jobb működését és hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogy Ön hogyan használja az oldalunkat. Amennyiben folytatja az oldal használatát (kattint, navigál, görget az oldalon) illetve ha eltávolítja ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintse meg adatvédelmi elveinket.

Szükséges sütik
Ezek a sütik elengedhetetlenek az Oetker.hu alapvető webhelyfunkcióinak használatához.
Szükséges és performance sütik
A performance sütik segítenenek az Oetker.hu használatának elemzésében, hogy felmérhessük és javíthassuk oldalunk teljesítményét.
Szükséges, performance, illetve marketing és harmadik féltől származó sütik
A marketing és a harmadik féltől származó sütik segítenek abban, hogy más platformokon is személyre szabott tartalmakat mutathassunk Önnek.

Narancsos étcsokoládé puding - gluténmentes

(0)
Értékelés Köszönjük az értékelést!
    (Nem ízlett)
    (Nem rossz)
    (Átlagos)
    (Nagyon finom)
    (Tökéletes)

Narancsos csokikompozíció

4 pohar

Könnyen elkészíthető 20 Perc(ek)

Hozzávalók

Hozzávalók

a következő recepthez: Narancsos étcsokoládé puding - gluténmentes

Az elkészítéshez:

1 tasak Dr. Oetker Eredeti Puding csokoládéízű - Gluténmentes
500 mililiter tej
50 g cukor
2 db narancs (kifilézve) (kifilézve)
1 tasak Dr. Oetker Habpor
150 mililiter hideg tej
4 ek. málnaszirup
Dr. Oetker Dekormix Színvarázs

Elkészítés

Elkészítés

A csokoládépudingot a tasakon lévő leírás szerint elkészítjük. Az elkészült puding felét 4 db hideg vízzel kiöblített üvegkehelybe öntjük és hűlni hagyjuk, közben a másik felét fóliával letakarjuk, hogy ne bőrösödjön. Miután a puding kissé kihűlt, a kifilézett narancsot egyenletesen elosztjuk rajta, majd a puding másik felét rákanalazzuk. A habport a hideg tejjel a tasakon lévő leírás szerint kemény habbá verjük. Egy fagyasztózacskóba kanalazzuk, lezárjuk, a zacskó sarkát kivágjuk és a pudingok tetejére kisebb halmokat nyomunk. Közvetlenül a tálalás előtt a tejszínhabbal díszített pudingokat málnasziruppal meglocsoljuk, és dekorcukorral díszítjük.

Átlagos tápértékadatok a következő recepthez: Narancsos étcsokoládé puding - gluténmentes

Adagonként/ darabonként 100 g / ml-enkénk