Sütik használata az Oetker.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az Ön számítógépes eszközein, hogy biztosítsa az oldal jobb működését és hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogy Ön hogyan használja az oldalunkat. Amennyiben folytatja az oldal használatát (kattint, navigál, görget az oldalon) illetve ha eltávolítja ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintse meg adatvédelmi elveinket.

Szükséges sütik
Ezek a sütik elengedhetetlenek az Oetker.hu alapvető webhelyfunkcióinak használatához.
Szükséges és performance sütik
A performance sütik segítenenek az Oetker.hu használatának elemzésében, hogy felmérhessük és javíthassuk oldalunk teljesítményét.
Szükséges, performance, illetve marketing és harmadik féltől származó sütik
A marketing és a harmadik féltől származó sütik segítenek abban, hogy más platformokon is személyre szabott tartalmakat mutathassunk Önnek.

Narancsos Tiramisu

(0)
Értékelés Köszönjük az értékelést!
    (Nem ízlett)
    (Nem rossz)
    (Átlagos)
    (Nagyon finom)
    (Tökéletes)

Különleges Tiramisu a narancs ízével

kb. 6 - 8 adag

Könnyen elkészíthető 40 Perc(ek)

Hozzávalók

Hozzávalók

a következő recepthez: Narancsos Tiramisu

Az elkészítéshez:

200 g babapiskóta
125 mililiter feketekávé
3 - 4 db narancs
125 mililiter narancslikőr (vagy narancslé) (vagy narancslé)
40 g porcukor
2 tasak Dr. Oetker Tiramisu Krém
300 mililiter tej
300 mililiter hideg tejszín
1 tasak Dr. Oetker Bourbon Vaníliás cukor

A díszítéshez:

kakaópor (cukrozatlan) (cukrozatlan)

Elkészítés

Elkészítés

A babpiskótát szorosan egymás mellé egy üvegtálba fektetjük. A lehűtött kávéval meglocsoljuk. A narancsot alaposan megtisztítjuk, meghámozzuk, a gerezdeket szétválasztjuk, és vékony szeletekre vágjuk. A narancs-szeleteket a kekszre fektetjük, a narancslikőrrel meglocsoljuk. Az egészet porcukorral meghintjük, és 1-2 órára félretéve pihentetjük.A tiramisu krémet a tasakon lévő használati utasítás alapján, de 300 ml tej és 300 ml habtejszín keverékével és a bourbon vaníliás cukorral felverjük. Majd a krémet egyenletesen a narancs-szeletekre rétegezzük. Tetejét elsimítjuk, és tálalásig hűtőszekrénybe helyezzük. Tálaláskor a desszertet kakaóporral meghintve díszítjük.

Átlagos tápértékadatok a következő recepthez: Narancsos Tiramisu

Adagonként/ darabonként 100 g / ml-enkénk
Energia 113kJ
27kcal
71kJ
17kcal

Felhasznált Dr. Oetker termékek

Részletekért kattintson a termékre

 Új receptek

sütnijó! - A sütibarátok közössége

Merítsen inspirációt több mint 8000 ínycsiklandó receptből