Sütik használata az Oetker.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az Ön számítógépes eszközein, hogy biztosítsa az oldal jobb működését és hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogy Ön hogyan használja az oldalunkat. Amennyiben folytatja az oldal használatát (kattint, navigál, görget az oldalon) illetve ha eltávolítja ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintse meg adatvédelmi elveinket.

Szükséges sütik
Ezek a sütik elengedhetetlenek az Oetker.hu alapvető webhelyfunkcióinak használatához.
Szükséges és performance sütik
A performance sütik segítenenek az Oetker.hu használatának elemzésében, hogy felmérhessük és javíthassuk oldalunk teljesítményét.
Szükséges, performance, illetve marketing és harmadik féltől származó sütik
A marketing és a harmadik féltől származó sütik segítenek abban, hogy más platformokon is személyre szabott tartalmakat mutathassunk Önnek.

Nektarin karamell szirupban

Hozzávalók

Hozzávalók

a következő recepthez: Nektarin karamell szirupban

A befőtthöz:

1200 g nektarin (előkészítve mérjük le)
5 késhegynyi Dr. Oetker Tartósítószer
5 ek. rum
250 g cukor (karamellizált)
850 ml víz
250 g cukor

Elkészítés

Elkészítés

1

Előkészítés:

A nektarint megmossuk, meghámozzuk, kimagozzuk, vékony cikkekre vágjuk, kimérünk 1200 g-ot. Egy tepsit félig megtöltünk vízzel.

2

Elkészítés:

A gyümölcsöt egy főzőedénybe öntjük, a rummal és a tartósítószerrel jól elkeverjük. 250 g cukrot karamellizálunk, a vízzel felöntjük, hozzákeverjük a többi cukrot is, és addig hevítjük, míg a cukor teljesen felolvad. Majd a cukros folyadékot a gyümölcshöz adjuk, jól elkeverjük. A gyümölcsöt az előkészített üvegekbe töltjük, jól lezárjuk, majd az üvegeket vízzel teli tepsibe állítjuk. A tepsit a sütő középső részébe toljuk.

Alsó és felső sütés: 110°C

Légkeveréses: 90°C

Sütési beállítás: Középre

befőzés: 50 perc

Átlagos tápértékadatok a következő recepthez: Nektarin karamell szirupban

Adagonként/ darabonként 100 g / ml-enkénk
(0)
Értékelés Köszönjük az értékelést!
    (Nem ízlett)
    (Nem rossz)
    (Átlagos)
    (Nagyon finom)
    (Tökéletes)

A zamatos nektarin és a különleges karamell páratlan kombinációja

Kb. 4 - 5 üveg (500 ml-es)

Kis gyakorlat szükséges 60 Perc