Sütik használata az Oetker.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az Ön számítógépes eszközein, hogy biztosítsa az oldal jobb működését és hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogy Ön hogyan használja az oldalunkat. Amennyiben folytatja az oldal használatát (kattint, navigál, görget az oldalon) illetve ha eltávolítja ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintse meg adatvédelmi elveinket.

Szükséges sütik
Ezek a sütik elengedhetetlenek az Oetker.hu alapvető webhelyfunkcióinak használatához.
Szükséges és performance sütik
A performance sütik segítenenek az Oetker.hu használatának elemzésében, hogy felmérhessük és javíthassuk oldalunk teljesítményét.
Szükséges, performance, illetve marketing és harmadik féltől származó sütik
A marketing és a harmadik féltől származó sütik segítenek abban, hogy más platformokon is személyre szabott tartalmakat mutathassunk Önnek.

Pohárkrém bogyós gyümölcsökkel

(0)
Értékelés Köszönjük az értékelést!
    (Nem ízlett)
    (Nem rossz)
    (Átlagos)
    (Nagyon finom)
    (Tökéletes)

„édesmézes” Sütibarátunk receptje alapján

kb. 6 adag

Könnyen elkészíthető 20 Perc(ek)

Hozzávalók

Hozzávalók

a következő recepthez: Pohárkrém bogyós gyümölcsökkel

Az elkészítéshez:

200 g babapiskóta
1 kávéskanál Dr. Oetker Rum Aroma
1 kávéskanál Dr. Oetker Rum Aroma
200 mililiter tej
½ tasak Dr. Oetker Házi Krémes krém
400 mililiter tej

A díszítéshez:

200 g vegyes bogyós gyümölcs (pl. málna, szeder, eper) (pl. málna, szeder, eper)
1 tasak Dr. Oetker Habpor
150 mililiter hideg tej

Elkészítés

Elkészítés

1

Előkészítés

A tejet felmelegítjük (ne legyen forró). A gyümölcsöket megmossuk, felszeleteljük. Előkészítünk 6 desszertes tálkát, poharat vagy üvegkelyhet.

2

Elkészítés

A meleg tejet egy keverőtálba öntjük, ízlés szerint hozzákeverünk rumaromát vagy krémlikőrt, majd a babapiskótákat megforgatjuk benne (vigyázzunk, ne áztassuk el). A babapiskótákat ezután az előkészített poharakban egyenletesen elosztjuk. A fél tasak Házi krémes krémport a 400 ml tejjel, a tasakon szereplő elkészítési útmutatónak megfelelően elkészítjük. A kész krémből minden pohárba teszünk a babapiskótára egy réteget, majd a gyümölcsdarabokkal megszórjuk, és ismét egy réteg krém következik. A krém tetejét gyümölccsel és tejszínhabbal díszítjük. A kész pohárkrémet hűtőszekrénybe helyezzük, és jól behűtve tálaljuk.

Átlagos tápértékadatok a következő recepthez: Pohárkrém bogyós gyümölcsökkel

Adagonként/ darabonként 100 g / ml-enkénk