Sütik használata az Oetker.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az Ön számítógépes eszközein, hogy biztosítsa az oldal jobb működését és hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogy Ön hogyan használja az oldalunkat. Amennyiben folytatja az oldal használatát (kattint, navigál, görget az oldalon) illetve ha eltávolítja ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintse meg adatvédelmi elveinket.

Szükséges sütik
Ezek a sütik elengedhetetlenek az Oetker.hu alapvető webhelyfunkcióinak használatához.
Szükséges és performance sütik
A performance sütik segítenenek az Oetker.hu használatának elemzésében, hogy felmérhessük és javíthassuk oldalunk teljesítményét.
Szükséges, performance, illetve marketing és harmadik féltől származó sütik
A marketing és a harmadik féltől származó sütik segítenek abban, hogy más platformokon is személyre szabott tartalmakat mutathassunk Önnek.

Szörnyecske - gluténmentes

(0)
Értékelés Köszönjük az értékelést!
    (Nem ízlett)
    (Nem rossz)
    (Átlagos)
    (Nagyon finom)
    (Tökéletes)

Félelmetesen finom puding különlegesség

kb. 6 adag

Kis gyakorlat szükséges 40 Perc(ek)

Hozzávalók

Hozzávalók

a következő recepthez: Szörnyecske - gluténmentes

Az elkészítéshez:

1 tasak Dr. Oetker Eredeti Puding vaníliaízű - Gluténmentes
1 tasak Dr. Oetker Eredeti Puding csokoládéízű - Gluténmentes
800 mililiter tej
100 g cukor
50 g étcsokoládé

Elkészítés

Elkészítés

1

Előkészítés

A pudingformát (kb. 20 cm átmérőjű) hideg vízzel kiöblítjük.

2

Elkészítés

Mindkét pudingot, lehetőleg egy időben a tasakon lévő leírás szerint elkészítjük, de csak 400-400 ml tej felhasználásával. Az elkészült pudingot ízenként felváltva a pudingformába kanalazzuk. Használhatunk különböző nagyságú kanalat is. A desszertet legalább 4 órára hűtőszekrénybe helyezzük, de legjobb egy egész éjszakán át. Mielőtt a formából a pudingot kifordítjuk, egy éles kés segítségévelválasszuk el a forma falától, majd fordítsuk át egy lapos tányérra.

3

Díszítés

Az étcsokoládét durva darabokra törjük, és vízfürdő felett megolvasztjuk. Picit hűlni hagyjuk, majd nyomózsákba töltjük. Egy sütőpapíron szemeket, kezeket és nyelvet formázunk és 30 percre hűtőszekrénybe helyezzük. A maradék csokoládéból hajat rajzolunk a pudingfejre és 30 percre a hűtőszekrénybe tesszük. Egy teáskanál segítségével a pudingból kivágjuk a nyelv helyét, majd az időközben megdermedt csokoládé testrészekkel díszítjük.

Átlagos tápértékadatok a következő recepthez: Szörnyecske - gluténmentes

Adagonként/ darabonként 100 g / ml-enkénk

Felhasznált Dr. Oetker termékek

Részletekért kattintson a termékre

 Új receptek

sütnijó! - A sütibarátok közössége

Merítsen inspirációt több mint 8000 ínycsiklandó receptből