Sütik használata az Oetker.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az Ön számítógépes eszközein, hogy biztosítsa az oldal jobb működését és hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogy Ön hogyan használja az oldalunkat. Amennyiben folytatja az oldal használatát (kattint, navigál, görget az oldalon) illetve ha eltávolítja ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintse meg adatvédelmi elveinket.

Szükséges sütik
Ezek a sütik elengedhetetlenek az Oetker.hu alapvető webhelyfunkcióinak használatához.
Szükséges és performance sütik
A performance sütik segítenenek az Oetker.hu használatának elemzésében, hogy felmérhessük és javíthassuk oldalunk teljesítményét.
Szükséges, performance, illetve marketing és harmadik féltől származó sütik
A marketing és a harmadik féltől származó sütik segítenek abban, hogy más platformokon is személyre szabott tartalmakat mutathassunk Önnek.

Szörnyecske

(0)
Értékelés Köszönjük az értékelést!
    (Nem ízlett)
    (Nem rossz)
    (Átlagos)
    (Nagyon finom)
    (Tökéletes)

Félelmetesen finom puding különlegesség

kb. 6 adag

Kis gyakorlat szükséges 40 Perc(ek)

Hozzávalók

Hozzávalók

a következő recepthez: Szörnyecske

Az elkészítéshez:

1 tasak Dr. Oetker Eredeti Puding vaníliaízű
1 tasak Dr. Oetker Eredeti Puding csokoládés
800 mililiter tej
100 g cukor
Dr. Oetker Tortabevonó ét

Elkészítés

Elkészítés

1

A pudingformát (kb. 20cm átmérôjû) hideg vízzel öblítsd ki!

2

Mindkét pudingot, lehetôleg egy idôben a tasakon lévô leírás szerint készítsd el, de csak 400-400 ml tej felhasználásával. Az elkészült pudingot ízenként felváltva kanalazd a pudingformába. Használhatunk különbözô nagyságú kanalat is. A desszertet legalább 4 órára helyezd hûtôszekrénybe, de legjobb egy egész éjszakán át.

3

Mielôtt a formából a pudingot kifordítod, egy éles kés segítségével válaszd el a forma falától, majd fordítsd át egy lapos tányérra.

4

Díszítés: A Tortabevonót a tasakon lévô utasítás szerint olvaszd fel. Vágj kis lyukat a sarkára, majd egy sütôpapíron formázz szemeket, kezeket és nyelvet és 30 percre helyezd hûtôszekrénybe. A maradék csokoládéból rajzolj hajat a pudingfejre és 30 percre tedd a hûtôszekrénybe. Egy teáskanál segítségével a pudingból vágd ki a nyelv helyét, majd az idôközben megdermedt csokoládé testrészekkel díszítsd.

Átlagos tápértékadatok a következő recepthez: Szörnyecske

Adagonként/ darabonként 100 g / ml-enkénk
Energia 615kJ
147kcal
410kJ
98kcal
Szénhidrát 23.4g 15.6g

Felhasznált Dr. Oetker termékek

Részletekért kattintson a termékre

 Új receptek

sütnijó! - A sütibarátok közössége

Merítsen inspirációt több mint 8000 ínycsiklandó receptből
Top 10 recept Legújabb receptek
1.
1.