A Dr. Oetker Expressz Zselatin fixszel most még könnyebben elkészítheted kedvenc tortáid, krémeid.
Elkészítés
További információk
Tudj meg többet
Termékleírás
Az Expressz Zselatin fixet nem kell felmelegíteni: elég csak a folyadékhoz keverni és máris kész! Áztatás nélkül, melegítés nélkül, csomómentesen!
Felhasználási javaslat: Joghurtos krémhez: 200 ml habtejszín, 125 ml joghurt, 50 g porcukor.
Túrós krémhez: 125 ml habtejszín, 250 g túró (áttört), reszelt citromhéj, 1 tasak Dr. Oetker Vanillincukor, 70 g porcukor.
Mascarpone krémhez: 200 ml habtejszín, 250 g mascarpone sajt, 70 g porcukor.
Adagolás: 1 tasak Expressz Zselatin fix megfelel 1/2 tasak (5 g) őrölt zselatinnak, ill. kb. 3 db lapzselatinnak.
Fontos: Az Expressz Zselatin fix aszpikok készítéséhez, egyéb folyadék megkötéséhez, ill. friss ananászhoz, kivihez, fügéhez és papayához nem használható.
Összetevők
Összetevők: 66% oligofruktóz, 33% zselatin, nedvesítőszer (glicerin (E 422)), etil-alkohol.