A Gála krémpudingport a tasakon lévő leírás szerint, de csak 300 ml tej felhasználásával elkészítjük. A tejszínt kemény habbá verjük, majd óvatosan a krémpudingba forgatjuk. A kekszet durva darabokra törjük, és egy evőkanálnyit félreteszünk. A többi kekszet desszertes poharakban egyenletesen elosztjuk és 1-1 evőkanálnyi baracklikőrrel meglocsoljuk. A barackot egy szűrőn lecsepegtetjük és felkockázzuk. Egy kisebb mennyiséget a díszítéshez félreteszünk, a többit a kekszdarabokon elosztjuk. A krémpudingot átkeverjük, majd a barackra rétegezzük. A desszertet a félretett barackkal díszítjük, és tálalásig hűtőbe helyezzük. Tálalás előtt kekszdarabokkal díszítjük.
Kapcsolódó receptek
Desszert
Desszert
Desszert