A tepsit sütőpapírral kibéleljük. A sütőt előmelegítjük.
Sütőlap helyzete: Középre
sütés: kb. 65 - 70 perc
Hőmérséklet alsó/felső sütéssel: kb. 120 °C
Hőmérséklet légkeveréses sütéssel: kb. 100 °C
A tojásfehérjét sóval egy keverőtálban kézi robotgéppel (habverő) a legmagasabb fokozaton keverjük. Miközben a habot verjük a cukrot lassan, folyamatosan hozzáadjuk. Ezt követően hozzáadjuk a Finesse citromhéjat. A tojásfehérje hab, akkor lesz kész, ha a hozzáadott cukor elolvadt és kemény a hab.
A tojásfehérjét egy nagy átmérőjű lyukkal (Ø 12 mm) rendelkező nyomózsákba töltjük, majd az előkészített tepsibe kicsi kúpokat formázunk és betesszük a sütőbe.
A süteményeket addig sütjük, amíg egy kicsit megemelkednek és halványsárga színűvé nem válnak. A süteményt a sütőpapírral kivesszük a tepsiből és egy sütőrácson hagyjuk kihűlni.
Díszítés: A kész süteményt Dr. Oetker dekor tollal dekoráljuk. Szemeket és szájakat rajzolunk a szellemekre.
Kapcsolódó receptek
Sütés
Sütés
Sütés