A 200 ml tejben elkeverjük a vanillincukrot és a vanília aromát. A ribizlit megmossuk.
A Házi krémes krémport a 800 ml tejjel, a tasakon szereplő elkészítési útmutatónak megfelelően elkészítjük. Az előkészített tejben a babapiskóták egy részét megforgatjuk (nem áztatjuk), majd egy üvegtál (kb. 25x30 cm) aljába, egymás mellé helyezzük. Megkenjük egy réteg krémmel, majd ismét a tejbe mártott babapiskótákat tesszük a krémre, és addig rétegezzük, míg el nem fogy a krém illetve babapiskóta. A végén mindenképp a krém kerüljön a tetejére. Végül a ribizlit egyenletesen rászórjuk a krémes tetejére. Az elkészült süteményt legalább 2 órára hűtőszekrénybe tesszük, de még finomabb lesz (a piskóta jobban megpuhul), ha egy egész éjszakát áll a hűtőben.
Kapcsolódó receptek
Desszert
Desszert
Desszert