Készítsd elô és mérd ki valamennyi hozzávalót.
Egy tálkába öntsd bele a pudingport és keverd hozzá a cukrot. Fokozatosan kanalazz hozzá 6 evôkanálnyi tejet, majd az egészet keverd össze, hogy a massza csomómentes legyen. A maradék tejet öntsd bele egy fôzôedénybe és forrald fel. Ha felforrt, húzd félre a fôzôlapról és keverd hozzá a pudingos masszát. Folyamatos kevergetés mellett legalább egy percig tedd vissza a fôzôlapra.
Fordítsd ki a tálkából a pudingot egy desszertes tányérra és tetszés szerint a dekor anyagok felhasználásával varázsolj a pudingra egy arcot. A dekorcukorral, pillecukorral, dekor konfettivel, csokoládé forgáccsal hajat, félbevágott kandírozott cseresznyével szemet, orrot, stb. formázhatsz rájuk.
Kapcsolódó receptek
Desszert
Desszert
Desszert