A pudingformát (kb. 20cm átmérôjû) hideg vízzel öblítsd ki!
Mindkét pudingot, lehetôleg egy idôben a tasakon lévô leírás szerint készítsd el, de csak 400-400 ml tej felhasználásával. Az elkészült pudingot ízenként felváltva kanalazd a pudingformába. Használhatunk különbözô nagyságú kanalat is. A desszertet legalább 4 órára helyezd hûtôszekrénybe, de legjobb egy egész éjszakán át.
Mielôtt a formából a pudingot kifordítod, egy éles kés segítségével válaszd el a forma falától, majd fordítsd át egy lapos tányérra.
Díszítés: A Tortabevonót a tasakon lévô utasítás szerint olvaszd fel. Vágj kis lyukat a sarkára, majd egy sütôpapíron formázz szemeket, kezeket és nyelvet és 30 percre helyezd hûtôszekrénybe. A maradék csokoládéból rajzolj hajat a pudingfejre és 30 percre tedd a hûtôszekrénybe. Egy teáskanál segítségével a pudingból vágd ki a nyelv helyét, majd az idôközben megdermedt csokoládé testrészekkel díszítsd.
Kapcsolódó receptek
Desszert
Desszert
Desszert