A tepsit sütőpapírral béleljük. A sütőt előmelegítjük.
A tésztához a lisztet a sütőporral elkeverjük, és egy keverőedénybe szitáljuk. Hozzáadjuk a többi hozzávalót, majd az egészet konyhai robotgéppel (dagasztó spirállal) kezdetben alacsony, majd a legmagasabb fokozaton sima tésztává dagasztjuk. A tésztát négy részre osztjuk, és enyhén lisztezett munkalapon mindegyiket kb. 30 cm hosszú hengerré formázzuk. A hengereket kb. 20 egyforma méretű szeletre vágjuk, majd a tepsibe helyezzük. A tepsit a sütő középső részébe toljuk, és a süteményt megsütjük.
Sütőlap helyzete: Alulra
sütés: kb. 12 - 15 perc
Hőmérséklet alsó/felső sütéssel: kb. 180 °C
Hőmérséklet légkeveréses sütéssel: kb. 160 °C
A porcukrot egy keverőedénybe szitáljuk, és hozzákeverjük a Bourbon vaníliás cukrot. A megsült süteményt azonnal a porcukros keverékbe forgatjuk, majd sütőpapírral fedett sütőrácson hagyjuk kihűlni.
Kapcsolódó receptek
Sütés
Sütés
Sütés